ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Vacu Fit

App Εκγύμνασης

Το Vacu Fit είναι ένα μηχάνημα αερόβιας άσκησης που πετυχαίνει πολύ γρήγορο αδυνάτισμα χρησιμοποιώντας τα οφέλη της υποπίεσης. Η υποπίεση προσθέτει αντίσταση στην κίνηση του αθλούμενου και βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας της λέμφου με αποτέλεσμα την αύξηση της αποβολής των τοξινών μέσω της εφίδρωσης. Παράλληλα, με την αερόβια άσκηση αυξάνονται οι καύσεις και ενεργοποιείται ο μεταβολισμός με αποτέλεσμα ο αθλούμενος να καίει θερμίδες και λίπος.

Το Vacu Fit μπορεί με κατάλληλες ρυθμίσεις να λειτουργήσει διάφορα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του αθλούμενου. Το Vacu Fit είναι ένα μηχάνημα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να χάσουν λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός τους γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο.

Τώρα μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις το Vacu Fit στο γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα. Ανέβα στο Vacu Fit και δες το σώμα σου να αλλάζει από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!!

0

Λεπτά

0

Ένταση

0

Θερμίδες

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: