ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σολάριουμ

App Ευεξίας

Το γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα προσφέρει σε ειδικό χώρο υπηρεσίες Σολάριουμ για την καλαίσθητη εμφάνιση του δέρματός σου. Με την ακτινοβολία υπεριωδών ακτινών UV-a και UV-B του Solarium, μπορείς να έχεις ένα όμορφο, ηλιοκαμένο δέρμα όλο τον χρόνο! Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 6 ως 20 λεπτά. Επιπλέον του μαυρίσματος, με το Σολάριουμ παράγεται Βιταμίνη D στο δέρμα, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμούνται διάφορες δερματικές παθήσεις (ακμή, κλπ.).

Το Solarium του γυμναστηρίου μας σου προσφέρουν ευρυχωρία, δυνατότητα αυξομείωσης παροχής αέρα και επιλογής μουσικής από ραδιοφωνικούς σταθμούς, και υποδοχή φορητής συσκευής MP3 και ακουστικών για να διασκεδάζεις κατά την διάρκεια του μαυρίσματος.

Μαύρισε με ασφάλεια, χωρίς φόβο για εγκαύματα όλον το χρόνο στο Σολαριουμ του Top Fitness στην Κάτω Τούμπα. Κάνε τους γύρω σου να ζηλεύουν και να αναρωτιούνται για το ξεχωριστό, ομοιόμορφο και γεμάτο υγεία χρώμα σου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: