ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα εκτός του ότι σου προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο του fitness – εξοπλισμό, εκπαιδευμένο προσωπικό, και μεθόδους και προγράμματα προπόνησης, σου παρέχει και διαρκή Προπονητική Καθοδήγηση από έμπειρους γυμναστές. Η Προπονητική Καθοδήγηση είναι άκρως σημαντική και γι’ αυτούς που ξεκινούν τώρα γυμναστική αλλά και γι’ αυτούς που γυμνάζονται για χρόνια και θέλουν να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Η Προπονητική Καθοδήγηση του gym Top Fitness ξεκινά άμεσα με την εγγραφή σου στο γυμναστήριό μας. Ο προσωπικός σου γυμναστής συντάσσει την προσωπική σου καρτέλα στην οποία καταγράφει το ιατρικό σου ιστορικό, την αξιολόγηση της φυσικής σου κατάστασης, τα αποτελέσματα που επιθυμείς να επιτύχεις, κ.α. Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο γυμναστής σου συνεργαζόμενος μαζί σου καθορίζει το προπονητικό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Για τους νέους αθλούμενους του Top Fitness, η Προπονητική Καθοδήγηση συνεχίζεται με ένα πρόγραμμα που διαρκεί συνήθως 6 με 8 προπονήσεις και σκοπό έχει να τους εξοικειώσει με την χρήση των οργάνων και την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, έτσι ώστε να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και παράλληλα να αποφεύγουν τυχόν τραυματισμούς.

Ακολούθως, ξεκινά το βασικό προπονητικό πρόγραμμά σου και η αντίστοιχη Προπονητική Καθοδήγηση. Στο βασικό προπονητικό πρόγραμμα χωρίζονται οι μυϊκές ομάδες σε group ανάλογα με τη προβλεπόμενη συχνότητα επισκέψεών σου στο γυμναστήριο και τους στόχους σου. Η διάρκεια του βασικού σου προγράμματος στο Top Fitness είναι 5 ως 6 εβδομάδες. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής, ο γυμναστής αξιολογεί την πρόοδό σου και προσαρμόζει το πρόγραμμά σου ανάλογα, έχοντας πάντα κατά νου την γρηγορότερη και ασφαλέστερη επιτυχία των στόχων σου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: