ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Kick Boxing

App Πολεμικών Τεχνών

Το Kick Boxing έχει τις ρίζες του στην Ταϋλανδέζικη πυγμαχία και είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο λόγω της πρακτικότητάς του. Τo Kick Boxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Περιλαμβάνει τις τεχνικές της πυγμαχίας και λακτισμάτων από το Karate Do και το Tae Kwon Do.

Στο Top Fitness, στην Κάτω Τούμπα, ειδικά εκπαιδευμένοι και αναγνωρισμένοι δάσκαλοι στελεχώνουν τμήματα Kick Boxing για όλα τα επίπεδα. Εντάσσοντας στo προπονητικό σου πρόγραμμα το Kick Boxing βελτιώνεις τη φυσική κατάσταση και αντοχή σου, ενδυναμώνεις το σώμα σου, και ενισχύεις την ελαστικότητα των μυών και την ευλυγισία του σώματός σου. Παράλληλα, εκπαιδεύεσαι σε τεχνικές αυτοάμυνας που μπορούν να σου χρησιμεύσουν στην καθημερινή σου ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα Kick Boxing, επικοινώνησε σήμερα με το Top Fitness, στην Κάτω Τούμπα.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα των Πολεμικών Τεχνών του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: