ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Fitness & Weights

Βασικές Υπηρεσίες Gym

H αίθουσα Fitness & Weights του Top Fitness gym στην Κάτω Τούμπα προσφέρει την πλήρη σειρά – σε αυξημένο και επαρκή αριθμό – όλων των σύγχρονων οργάνων μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης, καθώς και ελεύθερα βάρη και μηχανές smith, τοποθετημένα χωροταξικά με έναν ενιαίο, προσιτό, λειτουργικό και απλόχωρο τρόπο.

Κατά την πρώτη σου επίσκεψη στην αίθουσα Fitness & Weights, οι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες γυμναστές μας θα συντάξουν με την συνεργασία σου το προσωπικό δελτίο υγείας σου, το οποίο θα ενημερώνουν στις κατοπινές επισκέψεις σου. Με τη βοήθειά τους θα διαμορφώσεις τους στόχους σου και την ασφαλή διαδικασία για την επιτυχή και γρήγορη επίτευξή τους. Η καθοδήγηση από τον συνεργαζόμενο γυμναστή σου επίσης περιλαμβάνει ένα εισαγωγικό, σύντομο διάστημα προσαρμογής και το ακόλουθο, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σου το οποίο θα αναλάβεις να εκτελέσεις. Κάθε 6 με 8 εβδομάδες, ανάλογα με την πρόοδό σου, ο γυμναστής σου θα ανανεώνει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησής σου, πάντα σε αρμονία με τους στόχους σου.

Πάρε σήμερα την απόφαση που θα βελτιώσει τη ζωή και την υγεία σου. Επισκέψου το γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα για να μιλήσεις με το έμπειρο προσωπικό μας.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: