ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Cycling Workout

App Εκγύμνασης

Το πρόγραμμα Cycling Workout στο γυμναστήριο Top Fitness, στην Κάτω Τούμπα, είναι ένα πρόγραμμα ομαδικής προπόνησης πάνω σε στατικά ποδήλατα που είναι τοποθετημένα σε ιδιαίτερο, κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο. Το γυμναστήριο Top Fitness προσφέρει studio cycling που είναι εξοπλισμένα με ειδικά ποδήλατα, εικόνα και ήχο και είναι στελεχωμένα με εξειδικευμένους instructors.

Το πρόγραμμα Cycling Workout είναι μια ολοκληρωμένη, πολύ έντονη προπόνηση 30 έως 45 λεπτών που προσφέρει υψηλή αποτελεσματικότητα ως προς την επίτευξη καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Με το Cycling Workout επιτυγχάνεις ενδυνάμωση των κοιλιακών, γλουτών και κάτω άκρων, βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας του οργανισμού σου, τόνωση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του σώματός σου, και αδυνάτισμα αφού σε κάθε συνεδρία μπορείς να κάψεις με εύκολο και ευχάριστο τρόπο 500 έως και 600 θερμίδες. Το τελευταίας γενιάς πρόγραμμα της Polar, με τις συνεχείς μετρήσεις καρδιακών σφυγμών–έντασης και την επί τις % ρύθμιση της αντίστασης για στους ασκούμενους, βάζει τους αθλούμενους στη διαδικασία του υγιούς ανταγωνισμού πετυχαίνοντας έτσι τα μέγιστα αποτελέσματα για τον καθένα. Ειδικότερα, οι αθλούμενοι με την βοήθεια καρδιοσυχνόμετρου και μίας εφαρμογής μπορούν να καθορίζουν τους στόχους τους βασιζόμενοι στους καρδιακούς τους παλμούς. Οι αθλούμενοι βλέπουν – real time – την διαδρομή που διανύουν σε μια μεγάλη οθόνη και τα αποτελέσματα τους αποστέλλονται με email στο τέλος της προπόνησής τους.

Ετοιμάσου… Ανέβα στο ποδήλατο… Η μουσική δυναμώνει, τα φώτα σβήνουν, τα πετάλια παίρνουν φωτιά και το πάρτι ξεκινά!

0

Λεπτά

0

Ένταση

0

Θερμίδες

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: