ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Brazilian Jiu Jitsu

App Πολεμικών Τεχνών

To Brazilian Jiu Jitsu είναι μια πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε στη Βραζιλία από τους αδερφούς Γκρέισι. Το Brazilian Jiu Jitsu δεν αποτελεί μια απλή πολεμική τέχνη αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας που μέσα από κατάλληλες τεχνικές δίνει τη δυνατότητα σε μικρόσωμους αθλούμενους να υπερισχύσουν ενάντια σε δυνατότερους και μεγαλύτερους αντιπάλους.

Ο Κάρλος Γκρέϊσι δίδασκε Jiu Jitsu αλλά ο αδερρφός του Χέλιο δεν μπορούσε να συμμετέχει στα μαθήματα λόγω του ότι ήταν αδύναμος και φιλάσθενος. Από εκεί γεννήθηκε η ιδέα του Brazilian Jiu Jitsu. Τα δύο αδέρφια προχώρησαν σε αλλαγές που έδιναν τη δυνατότητα σε άτομα όπως ο Χέλιο να προπονηθούν και να μάθουν να αμύνονται. Το Brazilian Jiu Jitsu βασίζεται στην πάλη και στη διδασκαλία τεχνικών για την ανατροπή του αντιπάλου. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει ωστόσο είναι οι μεγάλη ποικιλία στις τεχνικές εδάφους όταν οι δύο αντίπαλοι βρεθούν στο έδαφος. Μερικές από τις τεχνικές είναι: ακινητοποιήσεις, εξαρθρώσεις, κλειδώματα και πνιγμοί.

Έλα σήμερα στο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα και μάθε πως να προστατεύσεις και να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα των Πολεμικών Τεχνών του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: