ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αίθουσα Hacks

Prive Αίθουσα

Prive Αίθουσα

Η prive Αίθουσα Hacks φιλοξενείται σε ένα χώρο 500 τ.μ. στον τρίτο όροφο στο γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα. Δεν αποτελεί μία απλή αίθουσα αλλά ένα καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο exclusive gym που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκτέλεση των personal και group τμημάτων Fitness Hacks™ για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς πλήρως σε ό,τι είναι πιο σημαντικό: στην επίτευξη του στόχου σου και την απόκτηση του σώματος που πάντα ονειρευόσουν!

Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει: πύργο εργασιών 15 θέσεων, Ιμάντες Αιώρησης και Power Plate για να μπορέσεις μέσα από διαφορετικά ερεθίσματα να πετύχεις τον προπονητικό σου στόχο. Οι προπονήσεις εκτελούνται είτε ατομικά (Hacks Personal) ή σε μικρά group (Group Hacks) πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση εξειδικευμένων και άρτια εκπαιδευμένων trainers.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για την Αίθουσα Hacks μας: